Mücahit KARAKUŞ - Okul Müdürü

Gemerek ilçesi Yeşilöz köyü kütüğüne kayıtlı olan Mücahit KARAKUŞ, 1989 yılı Kasım´ında ilçemiz Karaağıl köyünde dünyaya geldi. İlköğretimi İnkışla İlköğretim Okulunda, liseyi Kayseri Pazarören Mimarsinan Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. Lisans eğitimini ise Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Mücahit KARAKUŞ 12 Eylül 2012 tarihinde Eğerci Ortaokulunda Türkçe öğretmenliği görevine başladı. 2015 yılı Ocak ayında aynı okulda müdür yardımcılığı görevine başladı. 7 yıllık Eğerci Ortaokulu macerasının ardından 2019 yılı Temmuz ayında Şarkışla Ş.K.M.F. Safitürk İmam-Hatip Ortaokulunda yine müdür yardımcılığı görevine ataması yapıldı. 30 Kasım 2019´da da okulumuz Dr. İsmail Hakkı Oran´da okul müdürü olarak göreve başladı. Mücahit KARAKUŞ evli ve üç çocuk babasıdır.

(538) 841 1718 Eposta