Kurslarımız Başladı

Akademik kurslarımızın yanı sıra öğrencilerimizin sosyal ve sportif alanda da geliştirilmesi adına kurslarımız başlıyor. Kurslar konusunda dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir.

22.09.2023 380

Kurs basvuru formu için tıklayınız: meb_iys_dosyalar/58/03/700764/dosyalar/2023_09/22104612_Kurs-Dilekcesi-Site.pdf

DİKKAT!

• Kurslar 2 Ekim 2023 tarihi itibariyle başlayacaktır. Başvuru için son tarih 28 Eylül'dür.
  • Ukulele kursu için öğrencilerin enstrüman ihtiyacı okul tarafından toplu olarak karşılanacaktır. Bu sebeple ukulele enstrüman ücreti veliden talep edilecektir.
  • Bağlama kursu için öğrencilerin kısa sap bağlaması bulunması gerekmektedir. Velilerimiz bağlamalarını kendileri tedarik edebilirler.
  • Okçuluk kursu için 250 TL aidat talep edilecektir. Bu ücret her ay okul idaresine ödenecektir. Okçuluk ekipmanları okul tarafından tedarik edilecektir.
  • Futbol, voleybol ve masa tenisi kurslarında beden eğitimi öğretmenimiz tarafından seçmeler yapılacaktır. Futbol kursu erkek öğrenciler için, voleybol  kursu ise kız öğrenciler içindir.
  • Katılmak istediğiniz kurs için başvuru dilekçesi "Proje ve Dosyalar" bölümünden "Evraklar" sekmesinde yer almaktadır.
  • Kurs başvurusu öğrenci velisi tarafından okul idaresine bizzat yapılacaktır.
  • Kurs başvurusu gönüllülük esasına dayalıdır ve her öğrenci sadece 1 kursa katılabilir.