Erdem Rozeti Uygulamamız Başladı

Erdem Rozeti uygulamamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bu kapsamda güzel bir İstanbul gezisi gerçekleştirmiştik. Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimizin erdemli davranışlarını pekiştirmek adına tüm öğretmenlerimizde mavi ve sarı kartlar yer alıyor. Güzel davranışlar mavi kartla ödüllendirilirken, olumsuz davranışlar ise sarı kart ile cezalandırılıyor. Öğrencimizin alacagı 5 mavi kart 1 "Erdem Rozeti" ne dönüşüyor. Erdem Rozetleri öğrencilerimize aylık olarak bayrak töreninde takdim ediliyor. Yıl sonunda en çok rozet toplayan öğrencilerimizi yine güzel bir gezi bekliyor olacak. Öğrencilerimiz güncel kart durumlarını sınıf panolarından taki pedebiliyor. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

03.10.2023 160

03-10-202303-10-202303-10-2023